AcasăNewsCum sa bei cafea gratis in Romania!

Cum sa bei cafea gratis in Romania!

Romania se alatura tarilor europene care au adoptat conceptul de „Suspended Coffee”, sau „cafea in asteptare”.

Conceptul cafelei in asteptare a luat nastere din dorinta de a face un lucru bun. A pornit de la oameni generosi, care mergeau sa bea o cafea si plateau inca doua, trei, in asteptare, pentru cei care voiau sa bea o cafea si nu aveau bani.

Proiectul a fost initiat in Italia, dupa care s-a extins imediat in toata Europa. De cateva luni a ajuns si in Romania, iar de cateva zile a devenit din ce in ce mai popular si mediatizat. Proiectul „ofera o cafea unui prieten pe care nu-l cunosti” a fost adus de Getlokal, un site de going out si lifestyle.

Totul este simplu, platesti o cafea pe care nu o bei, pana cand apare un alt client care o poate consuma gratuit.

Acest obicei a pornit din Italia, dar s-a extins imediat in Portugalia, Spania, Macedonia, Slovenia, Cehia, Slovacia si Austria. Ucraina, Canada si de curand Bulgaria si Romania s-au alaturat si ele acestui concept. Astfel ca, locurile unde se va putea servi „suspended coffe” vor avea stickere si vor fi recunoscute imediat.

Deocamdata localurile care au adoptat conceptul sunt: Bistro de l’Arte(Brasov); Kiddo Cafe (Iasi); Serendipity; Casa Margarit; Cafeneaua Actorilor; Bacania Veche; Acuarela; Black Jack Pub; Coftale; Joie de Vivre; Ludic Bar si Have a Cigar in Bucuresti.

author avatar
Andra Nesu
953 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger