AcasăNewsScandal la un liceu din Iasi! Cum se distreaza elevii: fac...

Scandal la un liceu din Iasi! Cum se distreaza elevii: fac sex in baia scolii! – VIDEO

Daca cineva se intreba cum isi petrec elevii ieseni recreatia, raspunsul e unul destul de simplu: fac sex in baia scolii.

Un filmulet cu doi elevi de clasa a IX-a de la Liceul „Ion Neculce” din orasul Targu Frumos, din judetul Iasi, in care intretin relatii sexuale in toaleta scolii a fost postat pe internet de alti colegi ai lor.

„Nici nu stim daca incidentul s-a petrecut acolo sau nu, in primul rand se va analiza aceasta chestiune. La nivelul scolii s-a declansat o ancheta care se afla in derulare. Daca s-a intamplat asa ceva este foarte grav si vor fi luate masurile de rigoare”, a afirmat Sabina Manea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, potrivit bzi.ro.

Directorul Liceului „Ion Neculce”, Emilia Talpalaru, a explicat ca stie de incidentul a avut loc vineri dupa-amiaza. Aceasta a spus ca a fost de paznicul scolii.

„Este un incident neplacut. Am audiat copiii, au fost anuntate familiile, iar in functie de rezultatul anchetei vom stabili ce masuri vom aplica”, a spus Emilia Talpalaru.

Original Video– More videos at TinyPic

author avatar
Andra Nesu
15.408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger