AcasăNewsCumplit accident pe DN 2, in Ialomita: Patru oameni au murit si...

Cumplit accident pe DN 2, in Ialomita: Patru oameni au murit si trei au fost grav raniti!

UPDATE: Bilantul tragediei rutiere din apropiere de Urziceni este de patru morti si trei raniti grav, potrivit guraialomitei.com. Printre victime se numara si doi copii. Initial se anuntase ca ar fi vorba despre cinci decese. Ranitii au fost transportati de urgenta la spital. Una dintre masinile implicate in cumplitul accident era din Bucuresti.

Familiile victimelor unui cumplit accident de circulatie au primit vesti infioratoare despre apropiatii lor, cu doar cateva zile inainte de Craciun. Cinci persoane au pierit, in urma unei coliziuni ce a avut loc pe DN 2, noaptea trecuta.

Autoturismele in care se aflau nu mai putin de opt persoane s-au ciocnit pe DN 2 Urziceni-Buzau, duminica, in jurul orei 21.40. Din nefericire, cinci dintre ei au murit in urma impactului deosebit de violent, anunta Centrul Infotrafic. Conform aceleiasi surse, alte trei persoane au fost ranite, suferind leziuni grave in urma accidentului. Acestea din urma au fost duse de urgenta cu ambulanta la spital, pentru  ingrijiri si investigatii suplimentare.

Ce anume a produs drama rutiera nu se stie deocamdata. Politistii au facut, insa, masuratori la fata locului, urmand sa stabileasca ce s-a intamplat pe DN 2.

author avatar
eNational
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger