AcasăNewsCursele TAROM pe destinatia Tel Aviv, reluate

Cursele TAROM pe destinatia Tel Aviv, reluate

Dupa ce in cursul zilei precedente un zbor TAROM catre Tel Aviv a fost anulat, din motive de siguranta, reprezentantii companiei au anuntat, miercuri, reluarea curselor pe aceasta relatie.

Astfel, calatorii sunt informati ca zborurile dispre si catre Tel Aviv (Israel) vor fi operate conform orarului stabilit, respectiv cursele ce pleaca pe 23 iulie, RO 153: 20:55 Bucuresti – 23:30 Tel Aviv (ora locala) si RO 154, ce decoleaza pe 24 iulie, la ora locala 00:30 din Tel Aviv, urmand sa ajunga la Bucuresti la 03:15.

Reprezentantii companiei anuntau, marti, ca au decis anularea unei curse care urma sa plece din capitala, catre Tel Aviv. „Ca urmare a mesajelor primite din partea autoritatilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti din data de 22.07.2014 a fost anulata pentru ca nu putea fi operata in siguranta”, se preciza in comunicatul dat publicitatii de TAROM.

Totodata, compania preciza ca o parte dintre pasagerii acestei curse au fost cazati la hotel, dar si ca Tarom „le sta la dispozitie celor care doresc ramburs sau rebooking la biletele de avion in agentiile sale sau prin call center”.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger