AcasăNewsCurtea de Apel Bucuresti a pus sechestru pe bunurile lui Alexandru Visinescu

Curtea de Apel Bucuresti a pus sechestru pe bunurile lui Alexandru Visinescu

Acuzat de moartea a 12 detinuti politici, Alexandru Visinescu ar fi trebuit sa se prezinte, miercuri, in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti.

Visinescu nu s-a prezentat, iar magistratii au decis ca la urmatorul termen, cel din 5 noiembrie, sa fie adus cu mandat.

In plus, B1 TV anunta ca magistratii au decis sa impuna sechestru asigurator pe mai multe bunuri detinute de Alexandru Visinescu.

A fost pus sechestru pe garsoniera detinuta de inculpat, dar si pe mai multe actiuni pe care acesta le detine la SIF. In plus, s-a pus sechestru si pe o treime din pensia de 3.376 de lei pe care Visinescu o incaseaza de la Casa de Pensii Sectoriala a Ministerului Afacerilor Interne.

Curtea de Apel Bucuresti a decis si ca statul roman, reprezentat in acest dosar de Ministerul de Finante, Ministerul Afacerilor Interne si Administratia Nationala a Penitenciarelor, sa plateasca daune in paralel cu Alexandru Visinescu pana la concurenta sumei de 660.000 de euro.

author avatar
Cristi Ionita
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger