AcasăNewsDan Adamescu, eliberat din arestul Politiei Capitalei!

Dan Adamescu, eliberat din arestul Politiei Capitalei!

Judecatorii Curtii Supreme au decis, definitiv, ca omul de afaceri Dan Adamescu sa fie eliberat din arestul Politiei Capitalei, si sa fie judecat in stare de arest la domiciliu. Astfel, dupa aproape trei luni petrecute in spatele gratiilor, milionarul poate pleca acasa.

Patronul Astra Asigurari, judecat pentru dare de mita, intr-un dosar in care sunt vizati si patru magistrati de la Tribunalul Bucuresti, a parasit arestul Politiei Capitalei sambata dimineata, in jurul orei 5.00, notaza digi24.ro.

Dan Adamescu a fost trimis in judecata, la inceputul lunii iunie, de procurorii DNA, in stare de arest preventiv, sub acuzatia de dare de mita. El va fi judecat alaturi de patru judecatori de la sectia de litigii comerciale a Tribunalului Bucuresti.

Judecatorii au motivat arestarea preventiva prin faptul ca ar fi incercat sa influenteze unii dintre martorii din dosar. Un alt motiv care a stat la baza arestarii preventive este averea impresionanta a acestuia, el fiind al doilea cel mai bogat roman, astfel, motivau magistratii, daca ar fi fost lasat in libertate, s-ar fi creat impresia ca banii acestuia ar fi putut cumpara inclusiv justitia.

Dan Adamescu este acuzat ca a dat mita unor judecatori ca sa-si salveze de la insolventa una dintre firme.

author avatar
Alina Costache
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger