AcasăNewsDan Adamescu, in scaun cu rotile la instanta suprema

Dan Adamescu, in scaun cu rotile la instanta suprema

Omul de afaceri Dan Adamescu a tinut sa dea, ieri, un show ieftin de ochii judecatorilor, doar doar ii va indupleca si ii vor inlocui masura arestului la domiciliu cu eliberarea sub control judiciar. Miliardarul s-a prezentat la instanta suprema intr-un scaun cu rotile pe care nu stia, insa, sa-l manevreze.

Miliardarul Dan Adamescu era depasit de complexitatea comenzilor pentru a directiona modernul scaun cu rotile

Dan Adamescu a stat la Inalta Curte de Casatie si Justitie timp de ora, refuzand sa faca declaratii jurnalistilor despre noul sau mijloc de deplasare, nici despre eventuale probleme de sanatate.

In fata judecatorilor, Adamescu a sustinut ca este grav bolnav, fiind nevoit acum sa se folosesca de un scaun cu rotile. Asta in conditiile in care saptamana trecuta nu avea nicio problema, prezentandu-se la audierile de la DNA pe propriile picioare. Scaunul cu rotile in care a aparut, ieri, Dan Adamescu este unul foarte modern, autopropulsat si cu comenzi electronice. Complexitatea gadgetului pare sa-l fi depasit pe miliardar, care a avut nevoie de ajutorul bodyguardului pentru a-si gasi directia potrivita, garda de corp aratandu-i cum se apasa butoanele. Afaceristul Dan Adamescu este in arest la domiciliu din 30 august, cand i-a fost inlocuita masura arestului preventiv, in dosarul privind interventii in cauze de insolventa, in care este judecat alaturi de magistratii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti. Ieri dupa-amiaza, magistratii instantei supreme au decis ca Dan Adamescu sa ramana in arest la domiciliu, respingand cererea omului de afaceri de eliberare sub control judiciar.

 

author avatar
Nicole Ionescu
405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger