AcasăNewsDan Diaconescu propune: “Toti candidatii la prezidentiale sa il sustina pe cel...

Dan Diaconescu propune: “Toti candidatii la prezidentiale sa il sustina pe cel de pe locul doi, in turul doi”!

Liderul PPDD Dan Diaconescu a venit cu o propunere care ii vizeaza pe toti candidatii la prezidentiale. Acesta a facut un apel, miercuri seara, la unirea tuturor partidelor din opozitie care vor avea candidati la prezidentiale pentru sustinerea celui de pe locul doi.

“Eu propun ca toti candidatii la prezidentiale sa semnam un pact de pe acum pentru sustinerea in turul doi. Cine va iesi pe locul doi sa fie sustinut de toti care vor iesi pe locurile trei, patru, cinci si asa mai departe. Eu cred ca e o sansa extraordinara pentru Romania ca sa aratam aceasta unitate. Adio Traian Basescu, vine Dan Diaconescu”, a spus liderul PPDD, la emisiunea “Buna seara, Romania”, de pe B1 TV.

De asemenea, Diaconescu a precizat ca va reveni in Romania atunci cand va fi nevoie de el “pentru ca PPDD sa ia locul doi la europarlamentare” si apoi “pentru a prinde locul din finala prezidentiala”.

“Ne vom lupta in finala prezidentiala fie cu Iohannis, fie cu Ponta, depinde daca opozitia va fi sau nu dezbinata”, a mai spus Dan Diaconescu.

author avatar
Alina Costache
598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger