AcasăNewsDan Negru: Studenta din accidentul aviatic nu este un caz izolat! Sunt...

Dan Negru: Studenta din accidentul aviatic nu este un caz izolat! Sunt mult mai multi…

Prezentatorul de televiziune, Dan Negru, este de parere ca generatia tanara este mult mai „curata si mai frumoasa” decat se spune despre ei in general, si ca reprezentative nu sunt „fufele din cluburi”, ci tinerele de genul „Aura Ion”, tanara decedata in accidentul aviatic din Apuseni.

Dan Negru, moderatorul de la Antena 1, crede ca tineri de calitate, precum Aurelia Ion, studenta care si-a pierdut viata in tragedia aviatica din Muntii Apuseni, exista in toate facultatile si liceele din tara.

„Multi cred ca fufele din cluburi sunt cele care definesc fetele de 20 de ani. Ca tinerii de azi sunt vraiste… Totusi, Aura Ion, studenta din accident, nu e un caz izolat. Sunt mult mai multi cei curati si simpli si frumosi decat ceilalti. Doar ca ceilalti sunt mai vocali, mai tentanti pentru breasla mea.

In orice facultate sau liceu din tara asta o veti regasi pe Aura multiplicata. Sunt multi cei curati si frumosi… Doar ca nu-i vedem noi…”, a scris Dan Negru, pe pagina de Facebook.

Medic rezident in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti, Aurelia Ion a facut parte din echipa medicala care se afla in avionul condus de Adrian Iovan, si care s-a prabusit, luni, intr-o zona greu accesibila din Muntii Apuseni.

Victimele accidentului aviatic au fost gasite dupa circa sase ore, iar pentru tanara de 23 de ani nu s-a mai putut face nimic, ea decedand. S-a spus ca Aurelia Ion nu trebuia sa faca parte din respectiva echipa medicala, dar dorinta de a invata si a capata experienta au ambitionat-o sa participe la operatia de prelevare a organelor ce trebuia sa aiba loc la Cluj.

Cititi si:

author avatar
Alina Costache
589 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger