AcasăNewsDarius Valcov ramane in arest

Darius Valcov ramane in arest

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri, ca Darius Valcov, fostul ministru de Finante, sa ramana in arest preventiv.

Valcov este acuzat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de comiterea mai multor infractiuni in perioada in care era primar al municipiului Slatina.

Acuzat de trafic de influenta, spalare de bani sau efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia, Valcov a fost arestat preventiv in urma cu aproximativ doua luni.

Fostul ministru de Finante a incercat in mai multe randuri sa scape de arestul preventiv, dar magistratii si procurorii i-au refuzat pana acum toate solicitarile.

Exista informatii conform carora ar fi solicitat incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, dar a fost refuzat de procurori. De asemenea, exista informatii ca Valcov ar fi depus chiar si un denunt impotriva lui Vasile Blaga, copresedintele Partidului National Liberal.

Valcov ramane in arest preventiv, desi fostul ministru al Finantelor s-a plans apropiatilor ca nu intelege de ce mai este dupa gratii din moment ce s-a efectuat deja trimiterea in judecata.

author avatar
Cristi Ionita
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger