AcasăNewsDe Sfantul Andrei se aprind luminitele de sarbatori din Capitala

De Sfantul Andrei se aprind luminitele de sarbatori din Capitala

Sarbatorile de iarna sunt tot mai aproape. La trei zile de cand Bucharest Christmas Market, amplasat pe esplanada de la Paiata Universitatii, a fost deschis oficial, odata cu aprinderea luminitelor si a bradului care a fost impodobit in centrul spatiului amenajat in tematica de Craciun, va fi iluminat de sarbatori intreg orasul.

Cum de cateva zile bune pe principalele artere din Capitala, dar si in punctele foarte cunoscute ale Bucurestilor- bulevardul Magheru, Piata Universitatii, Piata Unirii, la Palatul Parlamentului, la Piata Victoriei, dar nu numai au fost montate milioane de beculete, imbracand diverse forme de obiecte specifice acestei perioade de dinaintea Craciunului – beculete, stelute si braduleti – in prima zi a saptamanii ledurile se vor aprinde.

Bucurestiul isi va prezenta, asadar, oficial, hainele de sarbatoare – stralucitoare si vesele- in zi de mare importanta pentru romani – de Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei. Iluminatul de Sarbatori se va aprinde la ora 16.40, odata cu cel stradal, din cate anunta Primaria Capitalei.

De altfel, aceeasi ora a fost aleasa si pentru aprinderea luminitelor de sarbatoare, odata cu deschiderea, vineri dupa-amiaza, a Targului oficial de Craciun al Capitalei.

278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger