AcasăNewsDeputatul Marko Attila, urmatoarea tinta a DNA

Deputatul Marko Attila, urmatoarea tinta a DNA

sursa foto: romaniatv.net

Dupa ce au reusit sa o aduca pe Alina Bica, sefa DIICOT, in fata magistratilor, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au pus ochii pe deputatul Marko Attila.

sursa foto: romaniatv.net

Numele deputatului UDMR apare in dosarul retrocedarilor ilegale in care este implicata Alina Bica, iar procurorii DNA solicita aviz din partea Parlamentului pentru ridicarea imunitatii si arestarea acestuia.

Marko Attila este acuzat de abuz in serviciu, deputatul facand parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor ce a aprobat raportul de evaluare corespunzator dosarului nr. 22714/FFCC, cu incalcarea prevederilor legale privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente.

In urma acestor actiuni, afaceristul Gheorghe Stelian a obtinut despagubiri de circa 89,5 milioane de euro pentru retrocedarea unui teren supraevaluat. Valoarea reala a terenului a fost stabilita la circa 27 de milioane de euro, procurorii stabilind ca diferenta de bani reprezinta suma cu care statul a fost prejudiciat.

author avatar
Cristi Ionita
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger