AcasăNewsDiana Guresoaie, fosta iubita a stelistului Cristi Tanase, retinuta in Dosarul "Prostituate...

Diana Guresoaie, fosta iubita a stelistului Cristi Tanase, retinuta in Dosarul „Prostituate de Lux”

Diana Guresoaie era cunoscuta drept "Stramba lui Dodel" cand se iubea cu fotbalistul Stelei (sursa foto: expresspress.ro)

Peste 50 de vedete de televiziune au dat cu subsemnatul, joi, la Sectia 19 Politie din Bucuresti, pentru a fi audiate in Dosarul „Prostituate de Lux”.

Diana Guresoaie era cunoscuta drept "Stramba lui Dodel" cand se iubea cu fotbalistul Stelei (sursa foto: expresspress.ro)

Nume grele precum Daniela Crudu, Simona Trasca sau Madalina Pamfile s-au aflat printre vedetele de televiziune chemate pentru a fi audiate.

Procurorii de la Parchetul General sustineau ca multe dintre asa-numitele „asistente tv” practicau prostitutia solicitand intre 1.500 si 2.000 de euro pentru o partida de amor. In acelasi dosar au fost audiati si mai multi barbati banuiti de proxenetism.

In cele din urma, oamenii legii au retinut, pentru 24 de ore, sase dintre tinerele care s-au prezentat la politie. Conform wowbiz.ro, cea mai cunoscuta dintre cele sase tinere retinute este Diana Guresoaie.

Fosta iubita a fotbalistului Cristian Tanase, de la Steaua Bucuresti, a devenit celebra dupa ce a pozat intr-o revista cunoscuta pentru barbati. Sursa amintita precizeaza ca Diana Guresoaie este acuzata de proxenetism.

author avatar
eNational
3.520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger