AcasăNewsDIICOT a ajuns de bascalia Cordunenilor!

DIICOT a ajuns de bascalia Cordunenilor!

Costel Corduneanu şi oamenii săi le râd în nas anchetatorilor

Se anunta drept cel mai spectaculos dosar instrumentat de catre procurorii DIICOT in acest an. Pentru ca, orice s-ar spune, cel putin din punct de vedere al crimelor la comanda, Romania continua sa fie printre cele mai sigure tari din Europa, la noi asasinatele disparand aproape cu totul in ultimii ani.

Costel Corduneanu şi oamenii săi le râd în nas anchetatorilor

Iar dupa „carnagiul” din Piatra Neamt, soldat cu impuscarea celebrului Mararu si dejucarea, de catre SRI, a unui atentat cu bomba, lucrurile parea sa se  fi linistit cu totul. Asta pana cand procurorii de la DIICOT au intrat pe firul negocierilor dintre Costel Corduneanu, liderul de necontestat al lumii interlope din Moldova, si membri ai clanului dambovitean Ghenosu, pentru cumpararea unor arme de foc.

Chiar la moaste!

Iar monitorizarea discutiilor dintre membrii celor doua temute grupari infractionale, desi se vorbea numai codat, au dus la alarmanta concluzie ca interlopii ieseni aveau nevoie de pistoale „curate” pentru comiterea unui atentat. Care urma sa aiba loc chiar la pelerinajul la moastele Sfintei Paraschiva. Astfel ca procurorii DIICOT au reactionat de urgenta si l-au retinut pe Costel Corduneanu. Numai ca acesta a fost eliberat imediat de catre judecatori, care l-au pus doar sub control judiciar. Postura din care interlopul ii umileste in fel si chip, pe retelele de socializare, pe procurorii DIICOT, pe care ii face in toate felurile.

 

author avatar
Toni Matei
1.170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger