AcasăNewsDirectorul FBI, intalniri cu Iohannis si Ponta

Directorul FBI, intalniri cu Iohannis si Ponta

James Comey, directorul FBI, se afla intr-o scurta vizita la Bucuresti.

Comey s-a intalnit timp de aproximativ o ora, marti dimineata, cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si urmeaza sa participe la o intrevedere si cu premierul Victor Ponta.

Vizita lui Comey vine in conditiile in care s-a tot vorbit ca in Romania au existat mai multe inchisori ale CIA atat de bine structurate incat nici macar cei de la FBI nu aveau puterea sa intervina. De asemenea, se poarta mai multe discutii si pe tema terorismului, partea americana cautand sa impuna, practic, celebrele Legi denumite „Big Brother”.

La intalnirile lui Comey cu Iohannis si Ponta participa si sefii serviciilor romanesti de informatii, dar si Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, sau Gabriel Oprea, vicepremierul cu atributii pe zona sigurantei.

James Comey se afla la conducerea FBI din septembrie 2013. Comery este al saptelea director din istoria FBI, dar si cel mai controversat, in special din cauza originilor sale irlandeze si a faptului ca este un fervent sustinator al casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

author avatar
Cristi Ionita
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger