AcasăNewsDNA ancheteaza plecarea lui Piturca de la echipa nationala. Presedintele FRF, principalul...

DNA ancheteaza plecarea lui Piturca de la echipa nationala. Presedintele FRF, principalul vizat!

Show cu Piţi la uşa DNA. Protestatarul Ceaușescu către antrenor: "Cum a fost o noapte?". Piţurcă: ”Dă-ți rujul!"

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au deschis un dosar in legatura cu plecarea antrenorului Victor Piturca de la conducerea echipei nationale de fotbal.

Procurorii DNA au luat aceasta initiativa dupa ce mai multi fani ai echipei de fotbal Universitatea Craiova au depus o sesizare in legatura cu posibilitatea ca Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, sa fi comis un abuz in serviciu, respectiv „sa-si fi folosit autoritatea in scopul obtinerii de foloase necuvenite de catre antrenorul Victor Piturca”.

Concret, Victor Piturca a demisionat pe 16 octombrie anul trecut si ar fi trebuit sa achite daune de 500.000 de euro, dar exista informatii conform carora banii respectivi nu au mai ajuns in vistieria Federatiei Romane de Fotbal. Iar fanii echipei Universitatea Craiova sustin ca Razvan Burleanu a acoperit plecarea lui Piturca, punandu-si parafa pe acordul de reziliere a contractului fara aprobarea Comitetului Executiv si ajutandu-l pe Piturca, implicit, sa semneze, fara probleme, cu echipa de fotbal Al Ittihad, din Arabia Saudita, unde are un salariu anual de circa doua milioane de euro.

Razvan Burleanu a confirmat informatia cum ca procurorii DNA investigheaza plecarea lui Piturca de la echipa nationala, dar sustine ca inca nu a fost chemat de oamenii legii sa dea explicatii in legatura cu demisia fostului selectioner.

author avatar
Cristi Ionita
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger