AcasăNewsDNA vrea confruntare intre oamenii Elenei Udrea

DNA vrea confruntare intre oamenii Elenei Udrea

Ana Maria Topliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, a fost dusa, luni seara, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Ana Maria Topliceanu este audiata din nou in dosarul „Gala Bute”, dosar in care este acuzata de luare de mita. Exista posibilitatea ca fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii sa ajunga la o intelegere cu procurorii DNA, mai ales ca Ana Maria Topliceanu a acceptat sa faca un denunt impotriva bunei sale prietene, Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii.

Totusi, inainte de a-i acorda circumstante atenuante Anei Maria Topliceanu, procurorii vor o confruntare intre aceasta si Tudor Breazu, un alt personaj implicat in dosarul „Gala Bute” si care are legaturi stranse cu Elena Udrea.

De altfel, Tudor Breazu, administratorul mosiei Elenei Udrea de la Nana, a fost dus si el, in cursul zilei de luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Breazu se afla in arest preventiv de aproximativ o luna, fiind acuzat si el de fapte de coruptie in dosarul „Gala Bute”, cel in care Elena Udrea este acuzata, de asemenea, de comiterea mai multor infractiuni.

author avatar
Cristi Ionita
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger