AcasăNewsDosar de evaziune/Perchezitii in Capitala si patru judete

Dosar de evaziune/Perchezitii in Capitala si patru judete

Percheziti si audieri, in mai multe zone din tara, inclusiv in Bucuresti, intr-un dosar in care mai multe persoane au intrat in vizorul politistilor, intr-un dosar in care exista suspiciuni in privinta unor fapte de evaziune fiscala.

Avand suspiciuni in privinta savarsirii unor astfel de nereguli de natura fiscala, politistii gorjeni- cei care instrumenteaza aceasta cauza- au facut, inca de la primele ore ale zilei, mai multe verificari la adrese din Capitala si din judetele Gorj, Cluj, Valcea si Hunedoara.

In total, din cate mentioneaza oamenii legii specializati in investigarea criminalitatii economice, se fac 11 verificari – fiind vizate atat sediile unor societati comerciale, precum si locuintele unor administratori de fime avand cu obiect de activitate in domeniul materialelor de constructii. „Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2009 – 2012, cei in cauza ar fi constituit un circuit evazionist, prin care ar fi inregistrat in evidentele contabile ale societatilor, operatiuni fictive in domeniul constructiilor si al materialelor de constructii”, se mentioneaza in comunicatul IPJ Gorj.

Prejudicul adus statului se apropie de o jumatate de milion de lei, fiind mai exact de circa 450.000 de lei, mai noteaza politistii gorjeni, din directia carora aflam si ca, la finele verificarilor domiciliare, patru persoane urmeaza sa ajunga la sediul institutiei, pentru a fi audiate.

231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger