AcasăNewsDosar penal, dupa moartea fostului diplomat Silviu Ionescu

Dosar penal, dupa moartea fostului diplomat Silviu Ionescu

Silviu Ionescu (sursa foto b1.ro)

Condamnat la sase ani de inchisoare, pentru doua accidente rutiere produse in 2009, in Singapore, Silviu Ionescu, fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, a incetat din viata in decembrie anul trecut, in Penitenciarul Rahova.

Silviu Ionescu (sursa foto b1.ro)

Nemultumite de modul in care Silviu Ionescu a fost tratat dupa gratii, rudele acestuia au depus o plangere penala impotriva reprezentantilor Penitenciarului Rahova.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti s-au sesizat si au deschis dosar penal pentru abuz in serviciu si ucidere din culpa. Principalii vizati sunt directorul Penitenciarului Rahova si personalul medical care s-a ocupat de ingrijirea lui Silviu Ionescu.

„Sunt mai multe persoane care sunt vinovate intr-un mod sau altul. Moartea tatalui meu consideram ca a fost ucidere din culpa si abuz in serviciu din partea celor de la penitenciar. Nu a fost urmarita starea lui de sanatate, nu i-a fost acordat tratamentul care trebuie pentru o persoana care sufera de diabet si de celelalte boli de care suferea el. A fost lasat netratat si toate bolile astea s-au agravat si au dus la decesul lui”, a spus Bogdan Ionescu, fiul lui Silviu Ionescu, conform realitatea.net.

Silviu Ionescu a produs, in 2009, in Singapore, doua accidente rutiere la un interval de cateva secunde. Diplomatul nu a respectat culoarea semaforului si a lovit in plin trei persoane. Dupa al doilea accident produs, a abandonat masina intr-o zona industriala. Una dintre cele trei victime a incetat din viata din cauza leziunilor grave.

author avatar
Cristi Ionita
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger