AcasăNewsDrama intr-o familie din Suceava: Un copil de un an a murit...

Drama intr-o familie din Suceava: Un copil de un an a murit in chinuri groaznice

Un copil de un an din Suceava a murit dupa ce s-a oparit cu apa. Micutul a ajuns la spital cu arsuri pe aproape tot corpul si a murit la cateva ore de la incident.

Mama micutului ii pregatea pe cei trei copiii ai sai de baie in momentul in care s-a intamplat tragedia. La un moment dat a iesit din casa si la scurt timp a auzit tipete. Bunicii au sunat imediat la 112, dar nu au mai asteptat ca salvarea sa ajunga la ei, ci au urcat copilul in masina si au plecat spre spital, pe drum intalnindu-se cu ambulanta.

Copilul a ajuns la Spitalul de Urgenta din Suceava, iar medicii au facut tot posibilul sa il salveze, insa in zadar. „Copilul a ajuns in stare grava, in soc, prezenta arsuri pe aproximativ 75% din suprafata corporala, grad 2-3, prin lichid fierbinte. Copilul a intrat in stop cardio-respirator, a fost resuscitat si internat apoi pe terapie intensiva”, a declarat Dan Teodorovici, medic UPU Suceava, citat de digi24.ro.

Politia a deschis o ancheta pentru a afla daca parintii pot fi trasi la raspundere pentru neglijenta. „Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala pentru infractiunea de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a produs tragicul eveniment”, a afirmat Ionut Epureanu, purtator de cuvant IPJ suceava.

author avatar
Alina Costache
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger