AcasăNewsDrama la locul de munca: doi barbati, prinsi sub un mal de...

Drama la locul de munca: doi barbati, prinsi sub un mal de pamant!

Doi barbati aflati pe un santier din Buicesti, Mehedinti, au ramas captivi sub tarana, dupa ce un mal de pamant s-a pravalit peste ei, in timp ce lucrau la un sistem de canalizare.

La locul dramei au ajuns echipe specializate in interventii de urgenta. Operatiunea de salvare a fost una contra cronometru, unul dintre barbati fiind complet acoperit de pamant. Din pacate, insa, ambii lucratori au pierit, potrivit informatiadeseverin.ro. Totul, in ciuda eforturilor medicilor de a-i readuce la viata si a manevrelor de resuscitare la care au fost supusi, odata ce au fost scosi de sub maldarul de pamant.

Cele doua victime faceau, impreuna cu mai multi colegi, o lucrare la sistemul de canalizare al localitatii amintite.  Conditiile in care s-a poruds accidentul cumplit sunt anchetate atat de politie, cat si de catre reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca.

Vestea privind sfarsitul tragic al celor doi muncitori a cazut ca un trasnet asupra familiilor acestora, dar si a cunoscutilor barbatilor.

Sursa foto: alba24.ro

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger