AcasăNewsDRAMATIC! Inca o femeie s-a sinucis dupa un control ANAF

DRAMATIC! Inca o femeie s-a sinucis dupa un control ANAF

Controalele inspectorilor de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala au inceput sa faca tot mai multe victime.

UPDATE: Reprezentantii ANAF au anuntat, miercuri, ca nu au legatura cu cazul respectiv. Mesajul transmis de reprezentantii institutiei este urmatorul: „ANAF nu a efectuat niciun control la firmele respectivei persoane. Crearea unei legaturi intre activitatea ANAF si situatia dramatica de la Baia Mare, bazata pe declaratii ale unor terti, a depasit in aceasta situatie limitele oricarei decente sau exigente. Alaturi de cazurile nereale privind restaurantul inchis pentru trei lei, cofetaria inchisa pentru 1,5 lei si confiscarea urzicilor unei batranici, aceasta noua stire falsa nu face altceva decat sa contribuie la dezinformarea opiniei publice in legatura cu activitatea ANAF”.

 

Miercuri dimineata, oamenii legii au descoperit, intr-un centru comercial din Baia Mare, trupul neinsufletit al unei femei de afaceri in varsta de 40 de ani.

Din primele informatii reiese ca femeia s-a spanzurat in spatiul comercial pe care il detinea. Femeia si-a pus capat zilelor dupa ce, vinerea trecuta, a fost vizitata de inspectorii de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Acestia au efectuat un control si i-au dat o amenda de 10.000 de lei.

Este a doua femeie care se sinucide, in decurs de cateva zile, dupa ce a fost vizitata de inspectorii ANAF. Marti, trupul neinsufletit al unei femei din Buzau a fost gasit in gratarele microhidrocentralei de la Vernesti.

Femeia detinea mai multe magazine in comunele Berca si Vernesti si s-a sinucis dupa ce a primit o amenda drastica din partea inspectorilor ANAF.

author avatar
Cristi Ionita
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger