AcasăNewsDuda i-a sapat groapa Regelui Mihai

Duda i-a sapat groapa Regelui Mihai

Protosinghelul Caliopie, responsabilul pentru Catedrala Regala de la Curtea Arges, a vorbit, intr-un interviu pentru presa locala, despre scenariul inmormantarii regelui Mihai, precizand ca principele Radu Duda i-a transmis ca starea de sanatate a fostului suveran este intr-o continua degradare.

95 de ani va implini Mihai I pe 25 octombrie

Protosinghelul Ichim Caliopie a mai afirmat ca principele Radu Duda i-a transmis ca starea de sanatate a regelui Mihai este intr-o continua degradare, existand posibilitatea ca acesta sa moara pana la sfarsitul acestui an sau pana la inceputul anului viitor. “Am vorbit chiar eu personal cu principele Radu care mi-a explicat ca starea de sanatate a regelui este intr-o continua degradare. Adica posibilitatile fizice scad pe zi ce trece. El nu poate sa estimeze in mod concret, pentru ca nu poate sa o faca, cand va fi acest deznodamant. Dar semnalele nu sunt pozitive asa incat, din nefericire, anul acesta poate sa se incheie si cu celalalt eveniment. Daca nu anul acesta, atunci poate la inceputul anului urmator. Nu stim exact. Pana la urma, noi credem in Dumnezeu si Dumnezeu este cel care hotaraste. Este si de intuit treaba asta, avand in vedere ca regele nu a putut sa participe la evenimentul major, ultim din viata femeii iubite si a mamei copiilor lui.

Sotul Custodelui Coroanei, Radu Duda, pare cam grăbit când e vorba de socrul său

Am convingerea ca daca ar fi putut cu adevarat sa participe la acest eveniment, cu siguranta Regele Mihai participa”, a mai spus Caliopie. Responsabilul pentru constructii si probleme de patrimoniu in cadrul Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului a declarat, pentru Jurnalul de Arges, ca inca din toamna anului trecut s-au facut scenarii pentru inmormantarea unui membru marcant al Casei Regale, toata lumea crezand ca este vorba de rege.

Nepoata secreta a Regelui Mihai

Elisabeta-Maria Bianca Elena Biarneix

Elisabeta-Maria Bianca Elena Biarneix, asa o cheama pe tanara de 17 ani pe care romanii au vazut-o pentru prima data la inmormantarea Reginei Ana, desi foarte putini au fost cei care au stiut cine este ea cu adevarat. Elisabeta este fiica Principesei Sofia, a patra fiica a Reginei Ana si a Regelui Mihai. Nascuta in Franta, in urma casatoriei Principesei Sofia cu Alain Biarneix, tanara nu are si titlul de principesa, in schimb pe linia succesiunii la tron este pe pozitia a cincea, dupa mama sa. Casatoria dintre principesa Sofia si Alain Biarneix a fost incheiata fara acordul Regelui Mihai. Alain Biarneix pretindea ca este descendentul unei ramuri bastarde a Familiei Imperiale si Regale de Habsburg si si-a inventat supranumele si titlul de Principe Michel de Laufenburg, lucru descoperit cativa ani mai tarziu. Se stie doar despre doua vizite ale Elisabetei in Romania: prima data in urma cu 12 ani, pe vremea cand avea doar 5 ani, la aniversarea a 80 de ani ai Reginei Ana si, zilele trecute, la inmormantarea bunicii sale.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.047 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger