AcasăNewsEa e cea mai trasnita mireasa din lume. Afla ce o face...

Ea e cea mai trasnita mireasa din lume. Afla ce o face speciala!

(foto: antena3.ro)

In cazul organizarii unui concurs pe tema „Cea mai ciudata mireasa”, Anita Chakra Burtty, o australianca in varsta de 42 de ani, s-ar clasa in mod cert pe primul loc al podiumului.

(foto: antena3.ro)

Orice femeie isi doreste ca nunta ei sa fie perfecta, motiv pentru care, inca din copilarie, viseaza la momentul in care va fi mireasa. Rochia, pantofii, invitatiile, florile, meniul, muzica.. totul trebuie sa arate impecabil.

Iar cand vine vorba de alesul inimii, acesta trebuie sa fie in mod obligatoriu un print chipes calare pe un cal alb. Mai putin in cazul in care.. el nu exista inca in viata viitoare mirese.

Acesta este cazul unei mirese neobisnuite, respectiv Anita Chakra Burtty, un astrolog in varsta de 42 de ani, din Sidney, Australia. Ce o face neobisnuita pe femeia din Australia? Faptul ca si-a aranjat deja nunta insa.. nu are si un sot. Mai mult, in ultimii noua ani nu s-a intalnit cu niciun barbat, fapt care i-a cam pus pe ganduri pe prietenii care au fost invitati la ceremonie.

Pentru viitoarea mireasa insa acest mic amanunt nu este important deoarece, sustine Anita Chakra Burtty, este suta la suta convinsa de faptul ca il va intalni pe alesul inimii in octombrie ori noiembrie, nunta urmand a avea loc pe 7 aprilie 2013.

E atat de sigura de acest lucru incat si-a ales deja rochia si pantofii, a trimis invitatiile si, mai mult, a inchiriat deja restaurantul unde va petrece alaturi de alesul inimii ei. Asa ii este scris in stele, sustine viitoarea mireasa.

„7 aprilie este chiar ziua mea de nastere. Sunt mai mult decat sigura ca ma voi casatori atunci. Mi-am cumparat o rochie de mireasa rosie, iar pantofii sunt acoperiti de pietre pretioase. O prietena de-a mea deja m-a asigurat ca tortul va fi de ciocolata si chilly”, a declarat fericita mireasa Anita Chakra Burtty, citata de dailymail.co.uk.

author avatar
Ionut Zgimbau
618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger