AcasăNewsEi sunt consilierii presedintelui Klaus Iohannis

Ei sunt consilierii presedintelui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei, va prelua functia oficial in urma unei ceremonii care va avea loc duminica.

Cu cateva zeci de ore inainte de a fi investit, Iohannis si-a definitivat lista cu cei care ii vor fi consilieri prezidentiali.

Printre viitorii consilieri ai lui Iohannis se afla George Scutaru, fost lider al deputatilor PNL, si Leonard Orban, fost comisar european pentru multilingvism.

Primul va fi consilier prezidential pentru probleme de securitate nationala, iar al doilea va fi consilier pe probleme de afaceri europene.

Klaus Iohannis se va baza si pe Dan Mihalache, actualul secretar general adjunct al PNL pe probleme de strategie si analiza politica, Cosmin Marinescu, conferentiar universitar la Academia de Studii Economice, sau Tatiana Niculescu Bran, scriitoare si fost jurnalist la BBC, dar si pe Delia Dinu, actual consilier al presedintelui Traian Basescu.

Lista este completata de Simina Tanasescu, profesor universitat, si Laurentiu Stefan, consilier politic al ambasadei SUA, cel mai probabil viitor consilier prezidential pentru analiza politica.

author avatar
Cristi Ionita
533 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger