AcasăNewsElena Udrea, vizitata in arest de mama ei si de Ruxandra Dragomir....

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei si de Ruxandra Dragomir. Iata ce a primit din partea celor doua!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, joi, ca Elena Udrea sa ramana in arest preventiv, astfel ca deputatul PMP trebuie sa mai stea dupa gratii cel putin pana in a doua jumatate a lunii martie.

Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul „Gala Bute”, fiind acuzata de comiterea mai multor infractiuni. Udrea spera sa scape de arest joi, dar decizia ICCJ nu i-a fost favorabil.

Vineri dimineata, mama Elenei Udrea si Ruxandra Dragomir, cea mai buna prietena a acesteia, au mers in Arestul Central al Politiei Capitalei, pentru a-i ridica moralul deputatului PMP.

Cele doua i-au dus Elenei Udrea, la solicitarea expresa a deputatului, mai multe genti cu haine si o multime de flori proaspete. De asemenea, Udrea a primit si pachete cu alimente.

Elena Udrea are dreptul la o vizita pe saptamana, vizita care dureaza doua ore. Conform romaniatv.net, ea a fost vizitata pana acum de trei ori de catre mama ei, inclusiv in perioada in care deputatul PMP fusese arestat preventiv pentru implicarea in dosarul Microsoft.

author avatar
Cristi Ionita
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger