AcasăOld80 de politisti si 3 caini special pregatiti pentru operatiuni de cautare...

80 de politisti si 3 caini special pregatiti pentru operatiuni de cautare incearca sa gaseasca fata disparuta in Retezat!

Inca nicio veste despre adolescenta in varsta de 14 ani disparuta inca de miercuri dupa-amiaza din locul in care campase, alaturi de alti copii, in Muntii Retezat! Inspectoratul de Politie din Hunedoara a marit numarul oamenilor legii aflati in cautarea fetei, iar in ajutorul politistilor au fost adusi si trei caini special antrenati pentru cautarea de urme.

Desi disparitia fetei a fost anuntata abia joi, iar zona in care a fost vazuta ultima oara, respectiv Poiana Pelefii, este una dificil de parcurs, din cauza terenului accidentat, oamenii legii continua sa o caute pe Daliana Radoi.

La cautarile in zona respectiva iau parte 80 de politisti, alaturi de jandarmi, salvamontisti, padurari si rangeri montani, iar alti 136 de politisti sunt angrenati in activitati specifice, in zonele limitrofe, precizeaza, sambata, reprezentantii IPJ Hunedoara, intr-un comunicat. De asemenea, in perimetrul respectiv au fost adusi, de la Sibiu, trei caini specializati in cautarea de urme.

Pe langa operatiunile din Masivul Retezat, oamenii legii verifica si unitati de cazare, precum si garile si autogarile, dar si alte locuri de pe raza judetului amintit, in speranta ca o vor gasi cat mai repede pe copila despre care nu se mai stie nimic de miercuri, in jurul orei 16, cand a plecat de langa colegii ei, dar nu s-a mai intors.

Citeste si: Ampla operatiune de cautare: o fata in varsta de 14 ani a disparut in Muntii Retezat!

Politistii au solicitat sprijinul populatiei, rugandu-i pe cei care pot da informatii despre fata sa sune imediat la 112 ori sa anunte cea mai apropiata sectie de politie. Daliana Radoi are 1,50 – 1,55 m inaltime, aproximativ 55-60 de kilograme, fata rotunda, ochi verzi, par saten, tuns scurt, ondulat, cu breton. „La data disparitiei, minora era imbracata cu un hanorac de culoare maro, cu imprimeu de culoare portocalie, pantaloni tip colanti negri, pantofi sport albi si purta un fes negru. Minora purta un rucsac rosu si negru, in care avea doar obiecte de imbracaminte, fara a detine documente de identitate sau bani”, precizeaza IPJ Hunedoara in comunicatul in care se anunta semnalmentele adolescentei disparute in Muntii Retezat.

 

Sursa foto: ziarulunirea.ro

 

author avatar
Cristina Stefan
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger