AcasăOldAccident pe DN 2 B, la iesire din Buzau: o masina s-a...

Accident pe DN 2 B, la iesire din Buzau: o masina s-a lovit de un TIR

La doar o zi distanta de la producerea unui accident in care au fost implicate doua autoturisme, dar si un microbuz, impact soldat cu noua raniti, un alt accident a avut loc in Buzau, de aceasta data la iesirea din oras.

Un autoturism si un autotren s-au lovit, in urma cu mai putin de o ora. Impactul a avut loc, potrivit datelor facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, pe DN 2 B, pe sensul de mers catre orasul Braila. Din primele informatii, potrivit presei locale, coliziunea s-ar fi soldat cu raniti. Insa momentan nu exista o confirmare oficiala a acestei informatii si nici foarte multe date cu privire la numarul victimelor sau la tipul si gravitatea leziunilor suferite.

Se stie, insa, ca accidentul a afectat circulatia autovehiculelor in zona. Cum pe ambele sensuri traficul este blocat, pana la inlaturarea de pe carosabil a autoturismelor implicate, dar si la efectuarea masuratorilor necesare anchetei, soferii care au drum in zona sunt sfatuiti de politisti sa aleaga sa circule pe drumul ce strabate localitatea buzoiana Tintesti.

Din primele date, se pare ca o decizie eronata a unuia dintre soferi ar fi cauzat accidentul, insa cauzele exacte care au stat la originea producerii impactului urmeaza sa fie stabilite de catre oamenii legii ajunsi la fata locului.

author avatar
Cristina Stefan
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger