AcasăOldActionau mai ceva ca in filme! Perchezitii in Ilfov si Calarasi, la...

Actionau mai ceva ca in filme! Perchezitii in Ilfov si Calarasi, la suspecti de furt

Oamenii legii din cele doua judete au descins, joi dimineata, la zece adrese – noua sunt domicilii ale unor persoane, din Ilfov, iar cealalta sediul unei societati comerciale din Calarasi.

Vizate de cercetari sunt zece persoane, pe care politistii le suspecteaza de furturi din societati comerciale, fiind suspecti in mai multe dosare penale.

Avand indicii privind savarsirea unor ilegalitati, in urma carora s-ar fi produs un prejudiciu de circa 100.000 de lei, in vederea continuarii cercetarilor, politistii au mers pe teren. La actiune au participat, anunta reprezentantii IPJ Ilfov, 60 de politisti de la Investigatii Criminale, precum si luptatori de la Actiuni Speciale, precum si criminalisti de la Inspectoratele de Politie Judetene Ilfov si Calarasi.

Conform datellor pe care le au pana in prezent politistii, suspectii au pus la cale un plan de actiune desprins, parca, din scenariile unor filmele americane de actiune, cu masini cu numere false. „Din cercetari a reiesit ca, in ultimele 3 luni, cei in cauza, folosindu-se de autoturisme cu numere false, ar fi sustras tigari si bauturi alcoolice din sediile mai multor firme din Ilfov, Calarasi, Giurgiu si Ialomita, bunuri pe care le-ar fi comercializat ulterior prin intermediul unei societati comerciale din Fundulea, judetul Calarasi”, se mentioneaza in comunicatul IPJ Ilfov.

387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger