AcasăOldActrita Irina Petrescu a murit. Colegii sunt indurerati. "O mare doamna, o...

Actrita Irina Petrescu a murit. Colegii sunt indurerati. „O mare doamna, o colega minunata”

Colegii de breasla au primit cu mare tristete vestea ca Irina Petrescu, doamna teatrului si a filmului romanesc, s-a stins la varsta de 71 de ani cand inca „mai avea multe de spus” in domeniul pe care l-a slujit cu atata pasiune o viata intreaga.

Durere si regrete. Artistii au fost ravasiti sa afle ca Irina Petrescu a murit, marti, la spitalul Elias din Capitala. Colegii au doar cuvinte frumoase despre regretata actrita, alaturi de care au jucat pe scena teatrului sau in filme.

„Am ramas fara cuvinte, am ramas uluit, chiar la varsta ei mai avea de spus cinematografiei si teatrului romanesc multe, multe de facut. Este incredibil. Sunt total interzis. (…) N-am avut bucuria sa joc in teatru cu ea, dar am jucat in cateva filme. O profesionista de exceptie, o mare doamna, o colega minunata. Este incredibil ce se intampla cu noi”, a declarat Ion Dichiseanu, intr-o interventie telefonica la B1TV.

La randul sau, Florin Piersic a fost bulversat sa auda ca Irina Petrescu a murit. Si-a amintit ca s-au intalnit, in urma cu doar cateva saptamani, iar actrita i-a spus ca ar fi vrut sa gaseasca amandoi timp sa mai stea de vorba. „E o veste ingrozitoare, nu-mi vine sa cred. Acum doua saptamani (…) am povestit cu ea (…) Imi spune ‘Florin, suna-ma ca vreau sa ne intalnim, sa povestim, sa stam impreuna la o cafea'”, a marturisit actorul, la postul TV amintit.

Pierderea colegei sale de scena a afectat-o puternic si pe Tora Vasilescu. „Imi pare foarte rau. Chiar sunt data peste cap, pentru ca in ultimul timp atatia prieteni au murit. Dumnezeu sa o ierte”, a spus actrita, la RealitateaTV.

Citeste si: A murit actrita Irina Petrescu (FOTO, VIDEO)

833 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger