AcasăOldAcuzat ca a furat din cutia milei, dintr-o biserica suceveana, a fost...

Acuzat ca a furat din cutia milei, dintr-o biserica suceveana, a fost retinut pentru 24 de ore

Un barbat fara frica de lege, dar nici de cele Sfinte, a ajuns in atentia politistilor. Barbatul este acuzat ca a furat dintr-ul lacas de cult suma de 187 de lei.

Galateanul in varsta de 47 de ani a fost prins la scurt timp dupa comiterea fptei de care este suspectat, precizeaza, duminica, reprezentantii IPJ Suceava. Politistii au fost sesizati, vineri in jurul orei 22.30, asupra faptului ca o biserica de pe raza orasului Suceava a fost pradata si ca s-au furat bani din doua cutii in care credinciosi lasa de bunavoie, diferite sume de bani in ajutorul sfantului lacas.

Odata sesizati, oamenii legii au ajuns la lacasul de cult, si au demarat o ancheta. Pe baza indiciilor adunate de la fata locului, politistii au reusit prinderea suspectului. Acesta din urma a fost gasit avand asupra sa „o geanta ce continea bunuri personale, un telefon mobil, un cutit si un patent. La controlul corporal, asupra barbatului au fost gasiti bani si 2 telefoane mobile”, se precizeaza in comunicatul IPJ Suceava.

Barbatul este acuzat ca a intrat prin efractie pe usa din spate a bisericii si ca a furat banii aflati in cele doua cutii ale milei, paguba fiind estimata la 187 de lei. Politistii suceveni precizeaza ca galateanul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Sursa foto: bihorstiri.ro

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger