AcasăOldAcuzati ca au inselat o femeie prin metoda "Accidentul", doi tineri au...

Acuzati ca au inselat o femeie prin metoda „Accidentul”, doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore!

Doi tineri botosaneni au ajuns in atentia oamenilor legii, dupa ce au fost prins in flagrant in timp ce incasau o suma de bani de la o femeie pe care sunt acuzati ca ar fi inselat-o, prin metoda cunoscuta drept „accidentul”.

Mare atentie cu cine vorbiti la telefon, in cazul in care persoane necunoscute va cer diferite sume de bani, pretinzand ca persoane dragi dumneavoastra ar fi fost implicate in diverse accidente rutiere!

Un astfel de caz s-a inregistrat, recent, in Botosani. O tanara in varsta de 21 de ani si complicele sau, in varsta de 24 de ani, au fost prinsi luni, de catre politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Botosani, sprijiniti de politistii Biroului de Investigatii Criminale – din cadrul politiei municipiului amintit, in timp ce ce incasau bani trimisi prin transfer bancar de o femeie, se precizeaza intr-un comunicat la IPJ Botosani.

Oamenii legii precizeaza ca femeia pagubita, originara din Oradea, a fost sunata de o persoana pe care nu o cunoastea, care i-a spus ca sotul sau provocase un accident rutier soldat cu mai multe victime, pretinzandu-i suma de 8.200 de euro, pentru „a rezolva problema”.

Individul i-a cerut oradencei sa trimita, prin transfer bancar, suma respectiva, in doua transe, pe numele tanarului in varsta de 24 de ani.  „Acesta ar fi incasat initial o parte din suma, in cuantum de 3.200 de euro, bani pe care i-ar fi transmis mai departe tinerei de 21 ani. In schimbul acestor servicii, tanarul ar fi primit 700 de euro. Ieri (luni-n.r), in jurul orei 17.00, cand incerca sa incaseze a doua transa de bani, de 5.000 de euro, tanarul a fost surprins in flagrant de catre politisti”, precizeaza reprezentantii IPJ Botosani.

Cei doi suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de marti sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Sursa foto: radioresita.ro

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger