AcasăOldAdministrator de firme, trimis in judecata. Peste 3 milioane, prejudiciul stabilit de...

Administrator de firme, trimis in judecata. Peste 3 milioane, prejudiciul stabilit de DNA in acest caz

Ziua de marti i-a adus unui administrator al unor societati comerciale o veste proasta, venita din directia procurorilor anticoruptie craioveni.

Mai exact, reprezentantii Serviciului Teritorial Craiova din cadrul DNA au dispus trimiterea sa in judecata.

Este vorba despre Dan Marinel Zamfirescu, un barbat aflat la aceasta data sub control judiciar, si care a aflat, asadar, ca dosarul in care procurorii anticoruptie il acuza de evaziune fiscala, in forma continuata (16 acte materiale) a fost trimis in instanta, mai precis Tribunalului Dolj, care urmeaza sa judece cauza.

Potrivit rechizitoriului, barbatul, administrator al unor firme, este acuzat ca, in perioada 2007-2008, „cu intentie, a infiintat si administrat in fapt, pe o perioada limitata de timp, doua firme prin intermediul carora a desfasurat operatiuni comerciale cu cereale, cu diverse societati din tara si din spatiul intracomunitar, inregistrand in evidentele contabile sau in alte documente legale cheltuieli, respectiv facturi care nu au avut la baza operatiuni reale ori alte operatiuni fictive”, dar si ca ar fi omis sa declare veniturile realizate.

Ca urmare a faptelor care i se imputa, conform DNA, craioveanul ar fi prejudiciat bugetul statului cu suma de 3.224.569 euro.

243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger