AcasăOldAfaceristul turc care l-a lovit cu masina pe politistul de la Rutiera,...

Afaceristul turc care l-a lovit cu masina pe politistul de la Rutiera, adus la Parchet

Omul de afaceri de orgine turca aflat la volanul autoturismului care l-a lovit, la inceputul lunii, pe politistul de la Brigada Rutiera – aflat in misiune- a fost adus la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. S-a intamplat la doar o zi dupa ce Gheorghe Ionescu a fost condus pe ultimul sau drum.

Tanarul administrator al unei afaceri cu corpuri de iluminat a parasit – sub escorta- arestul preventiv, unde se afla deja de cateva saptamani, doar pentru a fi prezentat, luni la pranz, magistratilor. Cel mai probabil, suspectul ar urma a fie instiintat de noua acuzatie care i se aduce, respectiv cea de omor calificat. Intr-o prima faza, Atas fusese acuzat de „tentativa de omor referitoare la infractiunea de ultraj”, insa cum Ionesuc a pierit, incadrarea faptei se schimba.

Va reamintim ca barbatul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, dupa accidentul dramatic caruia i-a cazut victima reprezentantul legii. Politistul care a murit, vineri, la Spitalul Floreasca, dupa aproape trei spatamani in care a luptat sa supravietuiasca, avand in vedere ca ranile supferite in urma impactului cu autoturismul la volanul caruia urcase soferul turc au fost foarte grave, a fost inmormantat, duminica, la cimitirul Ghencea Militar. Gheorghe Ionescu avea 44 de ani si lucra in Ministerul de interne de 23 de ani. In urma lui au ramas o sotie indurerata, dar si foarte multi colegi care promit sa ii pastreze vie amintirea celui pe care il numeau „Dulaul”.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger