AcasăOldAgresorul tinerei lovite cu pumnul, intr-un bar, retinut

Agresorul tinerei lovite cu pumnul, intr-un bar, retinut

Ancheta in cazul care a oripilat, in ultimele ore, opinia publica, e in plina desfasurare. In timp ce fata a ajuns pe mana medicilor, agresorul e in atentia oamenilor legii.

Mai exact, conform B 1 TV, tanarul acuzat ca a lovit-o pe Miruna -o fata in varsta de 21 de ani care lucreaza ca voluntar la salvamont, in Lupeni – cu palma si cu pumnul, pana a aruncat-o la podea, a fost retinut pentru 24 de ore. Despre masura s-a aflat duminica in jurul orei 14, decizia fiind luata dupa ce barbatul a fost audiat de catre politistii hunedoreni. De altfel, anterior luarii acestei masuri, acestia au anuntat ca tanarul s-a ales cu dosar penal, pentru “loviri sau alte violente si amenintare”.

Va reamintim ca incidentul s-a produs sambata dimineata, in jurul orei 02, intr-un bar din statiunea montana Streja, dar si ca la masa cu agresorul se afla si un jandarm montan. Subofiterul era in timpul liber, insa pentru ca -din cate au evidentiat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din local, si ajunse pe Internet, fiind postate de jurnalistii de la Vocea Strazii – nu a intervenit in niciun fel in aplanarea conflictului, situatia a ajuns la atentia superiorilor acestuia din urma, care au demarat o ancheta interna.

IMAGINILE din timpul incidentului AICI. Va avertizam ca este vorba despre un video socant, care poate afecta emotional privitorii.

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger