AcasăOldAgresorul tinerei salvamontiste, arestat preventiv pentru 30 de zile

Agresorul tinerei salvamontiste, arestat preventiv pentru 30 de zile

Retinut in cursul zilei trecute, dupa ce a fost audiat de catre oamenii legii, tanarul care, intr-o prima faza, s-a ales cu o amenda si cu dosar penal pentru loviri sau alte violente si amenintare, dupa ce a agresat o fata care lucreaza- ca voluntar la Salvamont, in Lupeni, ajunge in arest preventiv.

Masura in cauza a fost propusa instantei – respectiv Judecatoriei Petrosani- de catre magistratii Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani, care au admis-o, luni la amiaza. Ca urmare, barbatul in varsta de 33 de ani ar urma sa fie arestat preventiv, pana pe 8 martie, inclusiv. Cum insa masura nu e una definitiva, tanarul in varsta de 33 de ani poate face contestatie, in termen de 48 de ore de la pronuntarea hotararii completului de magistrati de Drepturi si Libertati ai Judecatoriei Petrosani.

Trebuie amintit faptul ca instanta mentioneaza si faptul ca tanarul a solicitat- prin intermediul avocatului sau – cercetarea sub o masura preventiva mai blanda, mai exact in regim de arest la domiciliu, sau chiar sub control judiciar – insa judectorii au respins aceasta cerere.

Va reamintim ca incidentul in urma careia Miruna (21 de ani) a ajuns la spital, lovita fiind cu pumnul de suspectul in cauza, dar si ca acesta din urma a mai agresat si un alt barbat. Totul s-a intamplat, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un bar din statiunea Straja. Incidentul a fost surprins de o camera de supraveghere montata in localul respectiv, imaginile violente ajungand in spatiul public, prin intermediul internetului.

sursa foto: caon.ro

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger