AcasăOldAlina Bica, la Inalta Curte pentru un nou termen din dosarul ANRP

Alina Bica, la Inalta Curte pentru un nou termen din dosarul ANRP

Bica a petrecut o prima parte a zilei de marti la Instanta Suprema, unde s-a judecat un nou termen din dosarul ANRP, in care fosta sefa a DIICOT este acuzata de coruptie in legatura cu retrocedarea unor terenuri.

Inainte de a pleca de la Inalta Curte de casatie si Justitie catre casa, Alina Bica s-a oprit cateva momente pentru a sta de vorba cu presa, prilej cu care a confirmat ca s-a salutat cu Elena Udrea, prezenta la randul ei, in cursul acestei zile, la Curtea Suprema, aspect anuntat deja de catre fosta sefa a PMP, dar a insistat ca acest lucru nu poate insemna ca a stat de vorba cu ex-ministrul.

Intrebata daca si-a gasit un job, avand in vedere ca, saptamanile trecute vorbise despre acest subiect – acela al posibilitatii angajarii in domeniul juridic, in mediu privat – Bica nu a vrut sa dea prea multe detalii despre acest lucru, rezumandu-se sa raspunda afirmativ. „Este un aspect privat. Raspunsul e da”, a spus, zambind, Bica, inainte sa plece de la Inalta Curte.

Reamintim ca, pana sa ajunga sa conduca DIICOT, Bica a fost reprezentant al Ministerului Justitiei in cadrul Comisiei Cenrale pentru Stabilirea despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger