AcasăOldAmenintat cu o arma, un procuror e tinut captiv intr-un tribunal turcesc!

Amenintat cu o arma, un procuror e tinut captiv intr-un tribunal turcesc!

Un reprezentant al legii, din Turcia, traieste cosmarul vietii lui. Procurorul a fost luat ostatic chiar la locul de munca si este, si la acest moment, tinut captiv de mai multi indivizi inarmati.

De cateva zeci de minute, un procuror din Istanbul, unul dintre cele mai cunsocute orase tucesti, este tinut captiv, fara voia sa, sub amenintarea unui pistol, pe care un individ i l-a pus in apropierea tamplei drepte, dupa cum reiese dintr-o fotografie postata pe o retea de socializare si preluata de presa locala.

Mai mult, conform mediei turcesti, in cladirea care adaposteste tribunalul din orasul amintit s-ar fi auzit, la un moment dat, si sunete asociate unor focuri de arma, insa informatia nu a fost confirmata oficial, titreaza Hurriyet. Pentru moment nu se cunosc foarte multe date cu privire la agresori, insa se banuieste ca ar face parte dintr-o grupare extremista.

Incidentul a fost anuntat la politie, iar la scurta vreme dupa ce oamenii eligi au fost informati, in zona au ajuns mai multe echipaje de politie. Fortele de ordine au evacuat etajul respectiv, au izolat zona si se gandesc, la aceasta ora, la un plan pentru a rezolva, pasnic, situatia extrem de grava in care se gaseste procurorul.

[youtube]7sF1gt0KQwg[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger