AcasăOldAndrei Nastase, in ziua in care fostul premier afla daca va fi...

Andrei Nastase, in ziua in care fostul premier afla daca va fi eliberat conditionat: Sper sa am ocazia sa dau barba jos

Fiul fostului premier spera sa-si vada tatal acasa, in mijlocul familiei. Mai mult, Andrei Nastase spune ca daca verdictul ce va fi anuntat, joi, de catre magistratii Tribunalului Ilfov, va fi unul in favoarea eliberarii conditionate a ex-premierului, tanarul asigura ca va renunta la barba.

Baiatul cel mare al fostului sef al Guvernului a decis sa-si lase barba, in semn de solidaritate cu tatal sau, care a facut acelasi lucru. Iar acum Andrei Nastase le-a marturisit jurnalistilor aflati la Tribunalul Ilfov, joi, in ziua in care judecatorii vor anunta daca admit sau resping contestatia DNA fata de decizia de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase, ca spera sa poata renunta la ea. „Speram sa fie o zi buna, sper astazi sa am ocazia sa dau barba jos, dar vom vedea. (…) Mama ne asteapta si speram ca dupa-amiaza, sau cand se va pronunta instanta, familia sa se reintregeasca”, a marturisit Andrei Nastase.

Va reamintim ca magistratii judecatoriei Sectorului 4 au decis, pe 23 iulie, ca Adrian Nastase poate fi eliberat conditionat, dupa ce a executat o treime din pedeapsa la care a fost condamnat, in urma contopirii sentintelor din dosarele „Zambaccian” si „Trofeul calitatii” si adaugarea unui spor de pedeapsa de sase luni, rezultand o condamnare de patru ani si jumatate de inchisoare.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger