AcasăOldARAD: Grupare infractionala, destructurata. Trei barbati retinuti pentru fapte de violenta

ARAD: Grupare infractionala, destructurata. Trei barbati retinuti pentru fapte de violenta

In urma unei actiuni a oamenilor legii din Arad, trei barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, talharie, talharie calificata si distrugere.

Politistii de investigatii criminale din Arad si procurorii D.I.I.C.O.T aradeni au destructurat o grupare specializata in infractiuni cu violenta. Miercuri, au fost facute opt perchezitii la domiciliile suspectilor, in judetele Cluj, Oradea si Arad, in urma carora oamenii legii au gasit si confiscat, din locuinta unuia dintre membrii gruparii, 280 de grame de cannabis, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Arad. „Din cercetari a reiesit ca gruparea ar fi fost infiintata in cursul anului 2012, fiind formata din cetateni romani si moldoveni”, mentioneaza sursa citata. Trei dintre suspecti sunt acuzati ca, toamna trecuta, ca taharit un barbat, in Arad, furandu-i o geanta cu 220.000 de lei. De asemenea, membrii gruparii sunt banuiti ca ar fi amenintat o alta persoana, din Cluj, de la care ar fi furat o geanta, in care se aflau 273.819 lei.

Cei trei suspecti, retinuti pentru 24 de ore, vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile in acest caz continua.

Sursa foto: proalba.ro

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger