AcasăOldBAC 2016, sesiunea de toamna: Primele note, afisate. Cand se pot depune...

BAC 2016, sesiunea de toamna: Primele note, afisate. Cand se pot depune contestatii

Absolventii de liceu care nu au scapat la inceputul verii de emotiile „examenului maturitatii” au – in cazul in care au si pus mana pe carte, macar in ultimele luni – sanse sa treaca de aceasta data de probele Bacalaureatului, la sesiunea de toamna a examenului.

In acest sens, sunt cu atat mai nerabdatori sa vada listele cu rezultatele BAC-ului de toamna din 2016, care sunt afisate, pana la ora 16, atat la avizierele centrelor de examinare din Capitala si din restul tarii, cat si pe site-ul Ministerului Educatiei, la sectiunea special destinata examenului de Bacalaureat, bacalaureat.edu.ro.

Aceste note sunt cele de dinaintea contestatiilor. Pentru ca, asa cum s-a intamplat si anii trecuti, candidatii care sunt nemultumiti de notele obtinute, pot formula contestatii. Acestea pot fi depuse tot luniin intervalul orar 16-20. In urmatoarele zile vor fi recorectate lucrarile candidatilor care au formulat astfel de cereri, pentru ca pe 1 septembrie sa fie afisate rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamna.

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger