AcasăOldCautarile fetei disparute in Retezat continua. Un sonar va scana lacul de...

Cautarile fetei disparute in Retezat continua. Un sonar va scana lacul de acumulare al Barajului Gura Apelor

Daliana Radoi, adolescenta disparuta fara urma inca de miercurea trecuta, in Muntii retezat, e in continuare de negasit. Pe langa zecile de oameni ai legii care o cauta de zile intregi, ajutati de caini antrenati in gasirea persoanelor disparite, la operatiunea menita sa dea de urma fetei va fi folosit si un sonar.

De joi, de cand a fost anuntata disparitia Dalianei, la Politia Hateg, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, impreuna cu jandarmi specializati in actiuni montane, salvamontisti, dar si reprezentanti ai ISU Hunedoara si ai Directiei Silvice o cauta pe fata in varsta de 14 ani, care a plecat de la locul de campare, dar nu s-a mai intors.

De cateva zile, mai multi caini special pregatiti sa gaseasca urmele persoanelor disparute s-au alaturat cautarilor. Marti, reprezentantii IPJ Hunedoara au anuntat ca, autoritatile beneficiaza, pe langa sprijinul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu si de ajutorul unui sonar. Echipamentul folosit pentru reperare subacvatica va fi folosit pentru scanarea fundului lacului de acumulare al Barajului Gura Apelor.

In tot acest timp, echipele de cautatori vor continua sa perie traseele din zona Rezervatiei Retezat, in speranta ca vor reusi sa dea de urma Dalianei.

Cititi si: Ampla operatiune de cautare: o fata in varsta de 14 ani a disparut in Muntii Retezat!

80 de politisti si 3 caini special pregatiti pentru operatiuni de cautare incearca sa gaseasca fata disparuta in Retezat!

Cautarile continua: Fata disparuta in Muntii Retezat e de negasit! Autoritatilor li s-au alaturat si voluntari

Sursa foto: ghiduri-turistice.info

359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger