AcasăOldCaz socant: Doi oameni au fost gasiti morti intr-o casa din Cluj....

Caz socant: Doi oameni au fost gasiti morti intr-o casa din Cluj. O alta persoana e ranita!

Crima oribila in Cluj. O femeie de aproximativ 40 de ani si un barbat au fost gasiti fara suflare, cu zeci de taieturi pe corp, intr-o locuinta din oras. O a treia persoana a fost transportata de urgenta la spital, fiind ranita.

Din primele informatii, scenariul ce se contureaza in acest caz arata faptul ca gestul de violenta extrema, in urma caruia au murit doi oameni, secerati de lovituri de cutit, ar fi fost comis pe fond de gelozie. Principalul suspect in acest caz este chiar singurul supravietuitor al masacrului. Potrivit stiridecluj.ro, acesta din urma si-ar fi injunghiar mortal partenera de viata, dar si pe barbatul cu care a banuit ca l-ar fi inselat, iar apoi a incercat sa-si puna capat zilelor.

Suspectul a fost salvat si dus la spital, pentru ca medicii sa ii acorde ajutor. Din nefericire, pentru salvarea celor doua persoane care au fost injunghiate, doctorii nu au mai putut face nimic, acestia murind de loc, din cauza gravitatilor ranilor suferite. Dubla crima a fost comisa marti dimineata, intr-o casa de pe strada Doinei, din orasul Cluj.

La locul tragediei au venit atat politistii, cat si procurorii, care vor stabili, in cadrul anchetei care a fost declansata, cauzele care au dus la producerea complitului gest,

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger