AcasăOldCe spune Procurorul General despre speculatiile ca afaceristul Dan Condrea ar fi...

Ce spune Procurorul General despre speculatiile ca afaceristul Dan Condrea ar fi fost filat

Accidentul care ar fi cauzat moartea afaceristului care controla firma producatoare de dezinfectanti folositi in spitale, asupra carora planeaza suspiciunea ca ar fi fost diliati, a dat nastere unui intreg sir de supozitii.

In asteptarea rezultatelor anchetei, se vehiculeaza tot soiul de scenarii, pe langa varianta unui accident – produs fie cu intentii suicidale, fie ca urmare a unor motive medicale, luandu-se in discutie, in spatiul public, si alte variante.

Totcmai avand in vedere speculatiile aparute in ultimele ore, dar si faptul ca un ales al neamului a dat de inteles, la scurta vreme de la producerea accidentului, faptul ca ia in calcul o asemenea varianta, Procurorul General a fost intrebat in legatura cu probabilitatea ca patronul HexiPharma sa fi fost filat, seara trecuta, inainte ca masina in care se presupune ca se afla sa fi intrat intr-un copac.

La aceasta intrebare, Augustin Lazar a dat urmatorul raspuns: „Cu referire la procedeele tehnice de supraveghere, se stie foarte bine ca ele nu sunt publice. Si faptul ca un anume procedeu a fost pus in aplicare la un moment dat este facut public atunci cand apreciaza procurorul de caz, respectiv cam la sfarsitul solutionarii dosarului, pentru a nu se impieta mersul anchetei. Nu sunt indicii ca a existat si nu era necesara o astfel de masura”.

sursa foto: romaniatv.net

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger