AcasăOldCel putin 10 morti in Filipine, dupa ce statul a fost lovit...

Cel putin 10 morti in Filipine, dupa ce statul a fost lovit de un taifun (VIDEO)

Furia naturii a rapit pana acum vietile a zece persoane, de cand statul filipinez a fost lovit de taifunul pe care specialistii l-au botezat Goni.

Ploi torentiale, cazute din abundenta si care au provocat inundatii teribile, dar si vant deosebit de puternic, cu rafale ce au atins viteze ametitoare, de peste 190 kilometri/ora, dupa cum noteaza presa internationala. Imaginile surprinse de martori si postate pe Youtube stau marturie situatiei cu care se vad nevoiti sa se confrunte locuitorii.

[youtube]NDyxxskKdXs[/youtube]

Natura s-a dezlantuit asupra statului asiatic inca din ziua trecuta, precipitatiile si vantul dandu-le practic peste cap vietile locuitorilor din zonele afectate de trecerea taifunului. Mii de oameni au fost stramutati din casele lor, fiind nevoiti sa-si paraseasca locuintele de teama ca apele ar ajunge sa le rapeasca mai mult decat bunurile materiale.

Insa, din cate se pare, in ciuda eforturilor autoritatilor locale de a se asigura ca oamenii sunt evacuati la timp din calea puhoaielor dezlantuite, care au facut prapad in cale, exista mai multe persoane date disparute, in cazul carora exista temeri ca ar fi fost luate de apa.

[youtube]LibvhSwvlc[/youtube]

Pagubele materiale sunt insemnate – gospodarii ale caror curti sunt pline de apa sau noroi, case avariate sau chiar daramate ca urmare a alunecarilor de terensau a inundatiilor masive.

[youtube]t_6z3NmR-bU[/youtube]

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger