AcasăOldCererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Fl. Popescu, la Camera

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Fl. Popescu, la Camera

Mircovici

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PMP Florin Popescu a ajuns, joi, la Camera, dupa ce ministrul Justitiei a trimis-o Camerei.

Mircovici

Solicitarea urmeaza sa fie discutata in comisia juridica a Camerei. Forul va inainta un raport in acest caz, urmand ca, apoi, sa se reuneasca plenul acestei camere a Parlamentului, care sa voteze solicitarea. „Comisia juridica are termen de trei zile lucratoare pentru a da un raport. Programul comisiei urmeaza sa fie stabilit (…) astfel incat luni la pranz sa poata fi prezentat Biroului Permanent raportul respectiv, urmand ca de luni, in cinci zile lucratoare, Biroul Permanent  sa convoace plenul in vederea votului pe raport”, a anuntat, joi, secretarul Camerei Deputatilor, Nicolae Mircovici.

Acesta a mentionat ca votul pe respectivul raport ar putea avea loc, cel mai probabil, miercuri, 7 mai. Solicitarea privind arestarea preventiva a lui Florin Popescu a ajuns la Camera Deputatilor dupa ce DNA a cerut aviz in acest sens, intr-un dosar penal in care deputatul este acuzat de fapte de coruptie, in perioada campaniei din 2012.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger