AcasăOldChipul unui copil sirian ranit face inconjurul lumii (VIDEO SOCANT)

Chipul unui copil sirian ranit face inconjurul lumii (VIDEO SOCANT)

Copii care cad, o data in plus, victime nevinovate in conflictele oamenilor mari. Si imagini greu de privit, care au starnit un adevarat val de emotii, de lacrimi, dar si de revolta.

Dupa ce toamna anului trecut fotografia cu un baietel sirian gasit inecat pe o plaja din Turcia sensibiliza o lume intreaga, facand inconjurul Planetei, imagini avand in prim plan un copilas nevinovat, ranit in urma a ceea ce presa internationala a anuntat a fi fost un raid aerian in Siria, au devenit virale.

In prima faza au aparut fotografii cu micutul scos dintre ruinele unei cladiri afectate de o deflagratie. Plin de praf si cu ochisorul stang tumefiat, cu urme de sange pe fata, copilasul pare in stare de soc, asezat pe un scaun.

Ulterior, au aparut imagini cu momentul in care pustiul a fost salvat din ruine si dus in brate de un tanar, la o ambulanta. Acolo a si fost fotografiat, stand cuminte pe un scaun. Imaginile sunt foarte greu de privit si putini sunt cei care le pot urmari fara sa aiba un nod in gat sau lacrimi in ochi. Ce este si mai trist, este ca micutul nu e singurul copil afectat de situatia respectiva, ci, din cate se vede din inregistrarea ajunsa pe Youtube, alti doi prichindei ajung in aceeasi masina a salvarii.

[youtube]7cfBmRW3isc[/youtube]

sursa foto: captura video

author avatar
Cristina Stefan
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger