AcasăOldCirculatia trenurilor, blocata si la aceasta ora din cauza deraierii marfarului, la...

Circulatia trenurilor, blocata si la aceasta ora din cauza deraierii marfarului, la Letca: ce optiuni au calatorii!

Traficul feroviar continua sa fie afectat, si duminica, in urma incidentului care s-a produs, in noaptea de 5 spre 6 februarie, cu un marfar incarcat cu sare.

Dupa cum estimam inca din cursul zilei trecute, dupa ce s-a aflat ca 10 vagoane ale unui tren de marfa au sarit de pe sine, la intrarea in statia Letca, localitate situata pe raza judetului Salaj, fiind vorba despre o misiune laborioasa, este posibil sa treaca niste zile pana ca specialistii sa poata remorca garnitura. CFR Calatori confirma, in cele mai recente informatii despre aceasta situatie, date publicitatii duminica, la ora 14, faptul ca si la aceasta ora circulatia trenurilor pe ruta Jibou  – Letca – Ileanda – Dej Calatori este intrerupta, din cauza deraierii vagoanelor marfarului.

Avand in vedere ca situatia afecteaza si parcursul unor trenuri de calatori, CFR a gasit inca de sambata o solutie pentru pasageri, in sensul preluarii acestora cu autocare, pe ruta pe care ar fi trebuit sa o parcurga trenurile.

Mai exact, pasagerii care vor sa ajunga la Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Bucuresti Nord vor circula cu trenurile aflate in circulatie pana la statiile Jibou si respectiv Dej Calatori, in timp ce pe distanta Jibou  – Dej Calatori si retur se asigura „transbordarea cu mijloace auto”. Totodata, in cazul trenurilor Regio din zona, mijloacele auto pot fi folosite pe distanta Jibou –Ileanda si retur.

Totodata, reprezentantii CFR Calatori mentioneaza, in acelasi comunicat, faptul ca, duminica, trenul IR 1543 Baia Mare – Cluj Napoca este anulat pe intreaga distanta, in timp ce atat duminica, dar si luni, 8 februarie, trenul R 4423 Dej Calatori – Jibou este anulat pe intreaga distanta.

Un alt amanunt important de reamintit calatorilor este acela ca reprezentantii companiei amintesc faptul ca pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate, dar vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/calatoriilor.

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger