AcasăOldColiziune de proportii: 150 de masini s-au lovit pe o autostrada din...

Coliziune de proportii: 150 de masini s-au lovit pe o autostrada din Olanda. Doi morti si zeci de raniti! (VIDEO)

Zeci de ambulante au intervenit de urgenta pe autostrada A 58, din Olanda, in zona in care a avut loc un accident in lant in care au fost implicate cel putin 150 de autovehicule.

Doi oameni si-au pierdut viata si peste 20 de pasageri au fost raniti, 11 dintre ei fiind in stare grava, anunta presa locala, in urma coliziunii care a dus la avarierea unui numar foarte mare de autoturisme si la blocarea circulatiei pe o mare suprafata a autosrtrazii respective.

Ceata densa, care a redus foarte mult vizibilitatea participantilor la trafic, a facut ca masinile sa se loveasca una de cealalta, fara ca soferii sa poata face ceva pentru a impiedica impactul, avand in vedere ca, fiind o ora de varf, pe sectorul autostrazii respective era  aglomeratie. Accidentul a avut loc marti dimineata, in apropiere de Goes, localitate situata in provincia Zeelanda.

Imaginile inregistrate la fata locului au surprins atat interventia medicilor veniti pentru a le acorda primul-ajutor victimelor, cat proportiile pagubelor materiale rezultate in urma coliziunii in lant.

[youtube]VKMse8yets0[/youtube]

Sursa foto: captura youtube RTL Nieuws

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger