AcasăOldContestatia in anulare a DNA in cazul Rarinca, declarata admisibila

Contestatia in anulare a DNA in cazul Rarinca, declarata admisibila

La aproape doua luni de cand a fost formulata, s-a aflat ca solicitarea DNA, in cazul Mariana Rarinca, femeia cercetata pentru ca ar fi santajat-o pe sefa Inaltei Curti, Livia Stanciu, dar achitata pentru aceasta acuzatie, a fost admisa de principiu.

Astfel, contestatia in anulare formulata de catre procurorii anticoruptie fata de decizia de achitare definitiva a femeii, hotarare luata de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti sa fie admisa.

Drept urmare, Instanta a considerat ca procurorii ar avea o motivatie suficienta care sa sustina un astfel de demers, despre care, in momentul in care a fost formulat, nu au fost putini cei care considerau ca nu ar avea mari sanse sa fie admisa.

S-a intamplat, potrivit antena3.ro, in urma cu mai aproape o saptamana, respectiv pe 23 iulie. Odata admisa, aceasta contestatie in anulare urmeaza sa se judece mai devreme, anunta B 1 TV, in conditiile in care intr-o prima faza se anuntase ca termenul era stabilit pentru luna septembrie, mai precis in cea de-a doua zi a acestei luni.

Va reamintim ca mariana Rarica a stat timp de sase luni in arest preventiv, pentru acuzatia de care a fost achitata definitiv pe 21 mai, in urma unei decizii a CAB.

sursa foto: antena3.ro

284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger